Costablanca.nl

Bedrijfsinfo

U kunt bij ons terecht voor het kopen van een appartement, huis, villa, finca of perceel in het zuidelijk deel van de Costa Blanca en in een gedeelte van Murcia. Ook voor het huren en verhuren van een vakantiewoning. Als u een woning wilt kopen in de Costa Blanca en u zoekt een betrouwbare partner dan bent u bij ons aan het juiste

costa blanca.nl

adres. Niet alleen voor bestaande wonngen doch ook voor nieuw te bouwen villa's. Wij hebben veel ervaring opgedaan met bouwen van villa's in het binnenland.

Wij geven een een eerlijk advies en we zorgen ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij staan ook voor u klaar na de koop. Wij zijn al werkzaam in de Costa Blanca vanaf 1999.

De prijzen zijn kosten koper. Onze commissie is in wel in de koopprijs inbegrepen. De kosten waar u rekening mee moet houden zijn:

De notariskosten, belasting over de koop, registratie in het registro de la propiedad en kadaster(zie er op toe dat dit daadwerkelijk gebeurd), de overschrijving/inschrijving water en electriciteit. Dit geld voor bestaande woningen

costa blanca.nl
Als u professionele juridische ondersteuning wenst kunnen wij u een Spaanse advocaat aanbevelen, die vakbekwaam is op dit terrein. Let op: niet alle aankoopadviseurs, gestors of Solicitors hebben officiele juridische Spaanse papieren.
Alle op deze site aangegeven prijzen, maten en overige informatie zijn onder voorbehoud.
Telefoonnummers: Nederland: 0628794151, Spanje: 0034 649358909