Restaurants in Albir

NO-MAD

Gezellige eten in het centrum van Albir

Ga op culinaire reis langs diverse gastronomische tradities bij restaurant NO-MAD in Albir. Laat je zintuigen verrassen door smaken, texturen en aroma’s die je smaakpapillen betoveren. Dit in combinatie met een uitgebreide selectie (regionale) wijnen. Je kunt hier binnen en buiten zitten.

De menukaart: internationaal, poke bowls, salades, vlees en vis.

LaCena by Nola

Ontbijten, lunchen en dineren

LaCena by Nola is een kleine keten met 6 restaurants aan de Costa Blanca. Eén van deze restaurants is LaCena by Nola Albir. Dit restaurant ligt in het centrum van Albir aan de Av de l’Albir. De restaurants zijn te herkennen aan de moderne en vooral kleurrijke inrichting. Je kunt hier ontbijten, lunchen en dineren.

De menukaart: tapas, snacks vlees, vis en vegetarisch.

NOA

Geniet van het uitzicht op het strand van Albir

Restaurant NOA in Albir is geopend in 2019 en ligt tegenover het strand van Albir. De inrichting is modern en elegant en straalt ontspanning en unieke ervaringen uit. Het pand bestaat uit drie verdiepingen met verschillende restaurants en bars.

NOA Beach ligt op de begane grond en heeft een groot openluchtrestaurant. Op de eerste verdieping vind je een Japans fusion restaurant. Op de bovenste verdieping een Skybar met een terras. Vanaf beide plekken een spectaculair uitzicht op de Middellandse Zee.

De menukaart: fusion mediterraans, o.a. Mexicaanse, Peruaans en Spaans.

Ook een exclusieve vermelding als horeca-eigenaar? Neem contact op voor meer informatie.