Hotels in Alicante

Port Alicante City & Beach Hotel

Gerenoveerd 4-sterren hotel

Het Port Alicante City & Beach Hotel, gelegen in Playa de San Juan, heeft in de zomer van 2022 haar deuren heropent. Na maanden van renovaties om een ​​nieuw hotel te presenteren, in mediterrane stijl met 4-sterren.

Het hotel heeft het buffet uitgebreid en biedt ontbijt, lunch en diner aan met topkwaliteit en kilometer nul producten. Het hotel beschikt over parkeergelegenheid, een fitnessruimte, een sauna en 5 ruimtes voor vergaderingen of evenementen.

Meliá Alicante

Alicante verkennen vanuit dit hotel

Het Meliá Alicante torent op tussen de jachthaven en het strand van Postiguet langs de Middellandse Zee. In een stad met een mild klimaat en een aangename zeewind biedt het hotel een evenwicht tussen werk en ontspanning.

Het is een geschikte plek voor zakelijke deals of om te ontsnappen aan de drukte van het leven. Gelegen naast de wijk Santa Cruz en aan de voet van kasteel Santa Bárbara, is het een handige uitvalsbasis voor het verkennen van Alicante.

Casa Alberola

Casa Alberola is gevestigd in een neoklassiek gebouw, op een steenworp afstand van de jachthaven, de Esplanade van Spanje en Canalejas Park. Binnen twee kilometer bereik je het kasteel van Santa Bárbara en het strand van Postiguet.

Dit historische hotel heeft balkons met uitzicht op zee. Men staat altijd klaar om jou te helpen met het personaliseren van jouw reisschema. Ze verwelkomen gasten vanaf 16 jaar.