Restaurants in Alicante

Templo

Bij Templo kun je terecht v oor een gastronomische ervaring op basis van vlees, zorgvuldig geselecteerd en gedurende de nodige tijd gerijpt afhankelijk van hun kenmerken.

Stukken Simmental, Angus, Galician Blonde, Friesian, Black Angus of Holstain Friesian zijn soorten vlees die in de rijpingskamers van Templo te vinden zijn. Op de menukaart bieden ze ook een selectie gerechten aan die op ambachtelijke wijze bereid zijn met hoogwaardige grondstoffen afkomstig van lokale leveranciers en boeren.

De menukaart: verschillende soorten vlees.

Tepuy Burger

Bij Tepuy Burger geloven ze dat het geheim van een goede maaltijd is om zelfgemaakte procedures te gebruiken en alles op het moment klaar te maken. Ze vermijden technieken waarbij de smaak en eigenschappen van het voedsel wordt beïnvloeden.

Tepuy Burger streeft er naar om de hamburger uit de junkfood-categorie te houden. Daarom steken ze veel moeite en liefde in elk van onze hamburgers en in de versheid ervan. Elk van de ingrediënten, van het vlees, dat men nooit invriest en dagelijks verwerkt om de eigenschappen en smaak zoveel mogelijk te behouden. De aardappelen, de perfecte aanvulling op een goede hamburger, zijn huisgemaakt in Tepuy-stijl.

De menukaart: vlees- en vegetarische hamburgers.

Burro Canaglia

Burro Canaglia, opgericht in 2017, is een restaurant-keten met meerdere restaurants in Sevilla, Malaga, Cuenca en dus Alicante. Deze restaurants zijn kleurrijk en sfeervol ingericht. Ze hebben ‘Italiaanse gastronomie opnieuw uitgevonden’. Achter het project staat een team bestaande uit professionals met meer dan 15 jaar ervaring.

De menukaart: fusion mediterraans, o.a. Mexicaanse, Peruaans en Spaans.