Hotels in Altea

Hotel Cap Negret

Panoramisch uitzicht op de kustlijn van Altea

Het Cap Negret Hotel ligt direct aan de kust in Altea. Het hotel is volledig gerenoveerd in 2019. De geschiedenis van meer dan 40 jaar heeft het Cap Negret Hotel tot een van de beste hotels in Altea gemaakt.

Hier geniet je van een hotel van de internationale en mediterrane keuken met showcooking, entertainment en muziek meerdere dagen per week, fitnessruimte, zwembad, Beauty Center… En als je een fietser bent, Cap Negret beschikt over een exclusief centrum voor fietsers, met een capaciteit van meer dan 200 fietsen.

Hotel Abaco

Charmant & traditioneel

Hotel Abaco is opgericht door Tony en Linda. Inmiddels wordt het hotel beheerd door Adelina en Thomas; een paar jonge hoteliers die hun passie voor gastvrijheid delen. Beiden zijn zeer veelzijdig in hun vakgebied, ze hebben hun principes gebaseerd op drie specifieke factoren: kwaliteit, aandacht voor details en klanttevredenheid.

Dit kleine hotel ligt in het oude centrum van Altea en op een loopafstand van de boulevard.

Hotel Boutique La Serena

Panoramisch uitzicht op de kustlijn van Altea

Hotel Boutique La Serena is een driesterrenhotel, waar rust, vrede en genieten centraal staan. Het hotel ligt aan een pittoresk straatje in de oude stad, op slechts enkele minuten van het strand en het levendigste plein van Altea, “La Plaza de la Iglesia”.

Het oorspronkelijke huis was een herenhuis van drie verdiepingen en is onlangs gerestaureerd in een charmant boetiekhotel met zwembad en solarium.