Hét platform voor de Costa Blanca

Wil je meer weten over een plaats of strand aan de Costa Blanca? Ben je op zoek naar bezienswaardigheden die je nog niet ontdekt hebt? Of ben je misschien wel van plan om te gaan ondernemen aan de Costa Blanca? Dan gaat dit platform jou hierbij helpen!

CostaBlanca.nl is bedoeld voor Nederlanders die hier (willen) wonen. Maar ook voor Nederlanders die hier (willen) werken of ondernemen. En natuurlijk ook voor de Nederlanders die op vakantie (willen) gaan in dit prachtige gebied in het zuidoosten van Spanje.

Informatie over de Costa Blanca

De eerste blogs op deze website gaan vooral over algemene informatie over de Costa Blanca. Waaronder de plaatsen en stranden in dit gebied in het zuidoosten van Spanje. Naar verloop van tijd zal de variatie in blogs toenemen. Heb je ideeën voor blogs of wil je juist iets meer weten over een specifieke plek? Laat het ons gerust weten door een reactie onder dit artikel te plaatsen of contact op te nemen via het contactformulier.

CostaBlanca.nl voor ondernemers

Naast de informatie over de witte dorpjes en stranden biedt dit platform ook ruimte voor ondernemers om hun business onder de aandacht te brengen. Omdat de Costa Blanca één van de favoriete vakantiebestemmingen is voor Nederlanders, is het gebied ook interessant voor Nederlandse ondernemers. Denk bijvoorbeeld aan horeca-eigenaren, makelaars, bakkers, accountants of event-managers. Wil je graag samenwerken met CostaBlanca.nl? Stuur ons een bericht via het contactformulier of laat hieronder je reactie achter.

Volg CostaBlanca.nl op de socials!

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van ons platform? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief of volg ons dan via de onderstaande social media kanalen:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here