Bienvenido a CostaBlanca.nl, cómo estás?! Leuk dat je mijn eerste échte blog gaat lezen! Hier lees je wat je kunt verwachten van CostaBlanca.nl. Want wil je meer weten over plaatsen of stranden aan de Costa Blanca? Ben je op zoek naar bezienswaardigheden die je nog niet ontdekt hebt? Of ben je misschien wel plan om te gaan werken of ondernemen aan de Costa Blanca? Dan gaat dit platform jou hierbij helpen!

CostaBlanca.nl is dus bedoeld voor Nederlanders die hier (willen) wonen, werken of ondernemen. En natuurlijk ook voor de Nederlanders die op vakantie (willen) gaan in dit prachtige gebied in het zuidoosten van Spanje.

Blogs

De eerste blogs die je gaat lezen, gaan vooral over algemene informatie over de Costa Blanca, denk aan de bekende plaatsen en stranden. Naar verloop van tijd zal de variatie in blogs toenemen. Heb je ideeën voor blogs of wil je juist iets meer weten over een specifieke plek? Laat het ons gerust weten door een reactie onder dit artikel te plaatsen of contact op te nemen via het contactformulier.

CostaBlanca.nl voor bewoners & vakantiegangers

Woon je aan de Costa Blanca of ga je het liefst op vakantie naar de Costa Blanca? Dan zit je hier goed want ik ga veel schrijven over alle mooie plekken die je hier kunt vinden. Ook de plekken die je nog niet kent! Je komt er achter waar je lekker kunt ontbijten, kunt lunchen of kunt avondeten. Maar ook de minder bekende plekken komen aan bod. Ik ga schrijven uit eigen ervaring, maar ik laat ook Nederlandse ondernemers aan het woord. Een blog vol variatie!

CostaBlanca.nl voor de zakelijke markt & ondernemers

Omdat de Costa Blanca één van de favoriete vakantiebestemmingen is voor Nederlanders, is het gebied ook interessant voor Nederlandse bedrijven en ondernemers. Denk bijvoorbeeld aan horeca-eigenaren, makelaars, bakkers, accountants of event-managers. CostaBlanca.nl moet een platform worden waarop bedrijven en ondernemers elkaar kunnen vinden en zichzelf en hun business onder de aandacht kunnen brengen.

Zie jij het zitten om jezelf onder de aandacht te brengen? Wil je graag samenwerken met CostaBlanca.nl? Stuur ons een bericht via het contactformulier of laat hieronder je reactie achter.

Volg CostaBlanca.nl op de socials!

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van ons platform? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief of volg ons via de onderstaande social media kanalen: