Vrouwelijke ondernemers opgelet! Het is Internationale Vrouwendag. Wil je ook graag zaken doen over de grens? En in het bijzonder in Spanje? Dan is dit een uitgelezen kans om te kijken naar wat de mogelijkheden voor jou zijn.

Virtueel op de koffie bij de ambassadeur

Het ministerie van Buitenlandse Zaken en de Rijksdienst van Ondernemen Nederland (RVO) roepen jou op om je internationale ambities waar te maken. Vandaag op Internationale Vrouwendag wordt er extra aandacht geschonken aan vrouwelijke ondernemers.

Met een tijdelijke actie ‘Virtueel op de koffie bij de ambassadeur’ kun je direct in contact komen met een ambassadeur. De actie is een onderdeel van de Groei over Grenzen-Campagne ter bevordering van internationaal vrouwelijk ondernemerschap.

Waar kan een ambassadeur mij mee helpen?

Jan Versteeg is onze Nederlandse ambassadeur in Spanje. Hij kan jouw als vrouwelijke ondernemer op verschillende manieren helpen met jouw onderneming. Denk hierbij aan:

  • de kansen in de markt;
  • het informeren over lokale manier van zakendoen;
  • de wetten en regels;
  • het leggen van contacten met potentiële agenten, distributeurs, producenten en afnemers.

Lijkt het je wat om in contact te komen met Jan Versteeg? Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier op de website van het RVO.

RVO ondernemende vrouwen

Bol.com - reizenReizen

Starten op de buitenlandse markt

Wil jij de stap zetten naar ondernemen op de buitenlandse markt? Bekijk dan ook de pagina ‘Starten op buitenlandse markten‘. Je vindt hier meer informatie over onder andere financieringen, vouchers, subsidies en stimuleringsregelingen.

Samenwerken met CostaBlanca.nl

Wil je als ondernemer samenwerken met CostaBlanca.nl? Dat kan! Laat een berichtje achter onder deze blog of neem contact met mij op via het contactformulier.

Bron: RVO