Concurso de Tapas y Pinchos 2024

Benidorm

Tijdens Concurso de Tapas & Pinchos presenteren 16 restaurants en bars in Benidorm hun tapas en pinchos voor slechts € 2,50 per tapa.

Internationaal filmfestival

Albir

Alfas del Pi organiseert elke zomer een internationaal filmfestival. Het wordt al meer dan 30 jaar gevierd en er zijn veel film- en tv-sterren aanwezig, er zijn premières van de rode loper, een filmwedstrijd voor beginnende filmmakers, verschillende gratis filmvertoningen op het strand en in het Casa del Cultura.

Castell de l’Olla 2024

Altea, l'Olla strand

Castell de l'Olla, het vuurwerk in Altea is een spectaculaire show die jaarlijks plaatsvindt ter ere van San Lorenzo en tijdens het bijbehorende festival. Meer informatie over Castell de l'Olla 2024.

Gratis

Jornadas de los Arroces 2024

Benidorm

Tijdens Jornadas de los Arroces de 'Rijstdagen' presenteren 18 restaurants typische gerechten die traditioneel worden bereid met het hoofdingrediënt rijst. In combinatie met vis en zeevruchten uit de baai en/of of vlees en worst uit de bergen bij Benidorm. Dat voor een menuprijs van € 25,-.

Padelreis Costa Blanca Zuid

Torrevieja

Padelshopwestland en Padel Costa Blanca Zuid organiseren een padelreis naar de Costa Blanca: de Westlandse Padeldagen 2024. Meer informatie: Westlands Padelfeestje Heb je vragen? Stuur email naar info@padelshopwestland.nl of stuur een WhatsApp naar +31619030730 of +31641858916.

Ga naar de bovenkant