Activiteiten in Albir

Wat is er te doen in Albir? Verken de Costa Blanca tijdens een spannende buggytour, geniet van het panoramische uitzicht vanaf Faro del Albir, of duik in de geschiedenis bij het Museo al Aire Libre Villa Romana. Ontspan op de prachtige stranden Playa del Albir of Playa del Racó Albir, of geniet van een wandeling langs de marmeren boulevard. Spot kleurrijke muurschilderingen en andere kunstwerken tijdens een verkenningstocht door de stad.

Activiteiten in Javea

Javea heeft voor ieder wat wils. Ontdek de stad op een scooter of huur een fiets voor een avontuurlijke tocht langs de kust en door de bergen. Ontspan op het populaire El Arenal Beach of bewonder het prachtige uitzicht vanaf Kaap Sant Antoni. Wandel of fiets door het Montgó Natuurpark, verken de haven of bewonder de kerk van San Bartolome. In het Archeologisch Museum leer je meer over de rijke geschiedenis van de regio. Op donderdagmorgen vind je op de markt lokale producten en ambachten.

In Javea zelf:

Scooter huren

Ontdek het beste van Jávea met je eigen gehuurde scooter. Creëer je eigen avontuur als je van de gebaande paden afwijkt om in je eigen tempo bergen en stranden te verkennen.

Fietstour

Ervaar de sensatie van het verkennen van Javea op een unieke en moeiteloze manier met onze elektrische fietstours. Ontworpen en afgestemd op iedereen, eende perfecte mix van avontuur, sightseeing en gemak.

El Arenal Beach

Dit is het meest populaire strand van Javea en is een perfecte plek om te zwemmen, te zonnebaden en te genieten van de restaurants en bars langs de kust.

Kaap Sant Antoni

Gelegen aan het uiteinde van Javea, biedt deze kaap een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee en de bergen.

Montgó Natuurpark

Dit natuurpark is de thuisbasis van de indrukwekkende berg Montgó en biedt veel wandelpaden en fietsroutes. Het is een ideale plek om de natuur te verkennen.

De haven

Deze haven is een prachtige plek om te wandelen langs de boten en te genieten van het uitzicht op de zee. Er zijn veel restaurants en bars langs de promenade.

Kerk van San Bartolome

Bezoek de kerk van San Bartolome. Deze kerk is gebouwd in de gotische stijl en heeft een prachtige binnenplaats en een barokke gevel.

Archeologisch Museum

In dit museum kunt u de geschiedenis van de regio ontdekken, inclusief de Fenicische en Romeinse invloeden.

Mirador del Cap de Sant Antoni

Dit uitzichtpunt biedt een panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee en de omgeving.

De markt

Elke donderdagochtend is er een grote markt in het historische centrum van Javea, waar je lokale producten en ambachten kunt kopen.

In de omgeving:

Kajaktochten

Bewonder de kust van Cala Granadella met een onvergetelijk kajakavontuur, duik in kristalhelder water en verken verborgen hoekjes.

Verken Cala Tango, een verborgen parel van de prachtige kustlijn van Jávea. Ervaar de perfecte mix van klifspringen, kajakken, snorkelen en grotten verkennen in een ongerept zeereservaat.

Ontdek het gebied rond het strand van Portixol tijdens deze begeleide kajaktocht in Alicante. Verken geheime baaien, inhammen en grotten, bewonder ondergrondse watervallen en snorkel in helder water.