Droomhuis Costa Blanca

Aangenaam! Mijn naam is Marijke Zoon, als onafhankelijke Nederlandse makelaar ter plaatse ben ik graag jouw steun en toeverlaat bij het vinden van jouw droomhuis. De start van een nieuw leven in Spanje.

Persoonlijke aankoopbegeleiding
Vanaf 2003 ben ik als erkend en gecertificeerd makelaar werkzaam aan de Costa Blanca en wordt mijn persoonlijke aankoopbegeleiding enorm gewaardeerd door mijn klanten. Tijdens de bezichtigingen neem ik extra de tijd om je de omgeving te laten zien. Dit is tenslotte de meest beslissende factor bij je zoektocht naar jouw droomhuis in Spanje.

Het zoeken naar een droomhuis in Spanje kun je thuis zelf beginnen via het internet. Maar door het enorme aanbod zie je al gauw door de bomen het bos niet meer. Vooral ook omdat er in Spanje geen website bestaat met een compleet overzicht zoals funda.nl of immoweb.be.

Zelf op huizenjacht gaan is in Nederland en België heel normaal, maar in Spanje is de situatie echt anders. Het wordt al snel een lange zoektocht zonder een helder overzicht. Ik bespaar je graag die tijd en maak samen met jou een goede selectie van droomhuizen (minimaal budget € 250.000,-) die voldoen aan jouw specifieke wensen van huis en omgeving.

Marijke Zoon

Adresgegevens:

Altea, Costa Blanca Noord

Telefoonnummer:

034608345977

E-mailadres:

info@droomhuiscostablanca.com

Uitgelicht actueel aanbod

Nieuwbouw villa in Finestrat

Bouwkavel in Altea la Vella

Stijlvolle finca in Polop

Als makelaar ook zo'n bedrijfsprofiel? Neem contact op voor meer informatie.