Actueel aanbod

Gelijkvloerse nieuwbouw villa

Een project met 37 individuele villa’s in moderne stijl, inclusief een eigen perceel en de mogelijkheid om een ​​individueel zwembad te laten bouwen. De centrale locatie, het wijdse panoramische zicht en de praktische indeling van de villa’s met smaakvolle bouwkwaliteiten met een goede prijs-kwaliteit verhouding, maken dit project geliefd bij een groot aantal klanten.

Makelaar: Droomhuis Costa Blanca

Locatie: Polop
Grondstuk m²: 231
Bebouwde m²: 116
Slaapkamers: 2/3

Nieuwbouw villa met dakterras

In een groene omgeving, vlakbij de golfbaan wordt dit kleinschalige project van moderne villa’s gebouwd. De combinatie van kwaliteit, design en een praktische indeling van een gelijkvloerse villa op het zuiden gericht, maakt dit een interessante aankoop. Deze villa’s beschikken over een enorm dakterras van 103,65 m2 met zeezicht hebben en hebben ieder hun eigen zwembad met LED verlichting.

Makelaar: Droomhuis Costa Blanca

Locatie: Finestrat
Grondstuk m²: 393,30
Bebouwde m²: 93,70
Slaapkamers: 3

Modern nieuwbouw appartement

Op slechts 1,5 km van het centrum van Alfaz del Pi wordt dit complex met 2- en 3 slaapkamers gebouwd, met een zuidelijke ligging met de keuze uit een terras van 16 – 63 m2 en de begane grond woningen met hun eigen tuin van 47 m2. Een open plan, ingerichte keuken (keuze uit 3 kleuren), groot formaat tegels en dubbel glas, centrale airco warm/koud zijn enkele van de bouwkwaliteiten.

Makelaar: Droomhuis Costa Blanca

Locatie: Alfaz del Pi
Grondstuk m²:
Bebouwde m²: 70
Slaapkamers: 2