Altea is een nieuwe supermarkt rijker. December 2023 opende MyMercat de deuren aan de N332 vlakbij Playa de l’Olla.

MyMercat heeft als doel het leveren van verse kwaliteitsproducten aan de regionale bewoners in de omgeving. Maar men wil ook profiteren van de toestroom van (Nederlandse) toeristen en buitenlandse inwoners.

Lees meer over deze nieuwe supermarkt in Altea en bekijk foto’s.

MyMercat supermarkt in Altea.

Breed aanbod

De supermarkt heeft een groot magazijn en een oppervlakte van 850 vierkante meter. MyMercat biedt een redelijk uitgebreid assortiment met artikelen uit het Verenigd Koninkrijk en andere Europese landen, inclusief een aantal Nederlandse producten.

Het beschikt daarnaast over een zeer nette vers-afdeling met groente en fruit, brood en vis en vlees, waar je onder andere ook kant-en-klare verse maaltijden kunt kopen. Ook biedt de supermarkt een groot aanbod aan wijnen en likeuren, verse lokale producten en een zorgvuldige selectie van biologische- en ecologische producten.

Boodschappen laten bezorgen

Je kunt je boodschappen door MyMercat laten bezorgen. Tot € 120,- kost dat € 7,- en vanaf € 120,- is de bezorgservice gratis.

Als je jouw bestelling voor 12:00 uur plaats, wordt het dezelfde dag nog geleverd. Bestellingen ontvangen na 12:00 uur worden de volgende dag bezorgd.

MyMercat Clubkaart

MyMercat wil jouw loyaliteit belonen en daarom hebben ze de MyMercat clubkaart gelanceerd. Word lid en geniet van tal van voordelen, zoals exclusieve kortingen op een ruime keuze aan producten. Bovendien verzamel je elke keer dat je met jouw kaart boodschappen doet, geld voor jouw volgende aankopen.

Je kunt jouw kaart gratis aanvragen in een van de MyMercat-supermarkten of door dit formulier in te vullen.

Parkeren

Omdat de supermarkt vlak langs de N332 ligt kan het lastig zijn om de parkeerplaats op te rijden. Daarnaast moet je rekening houden met een beperkt aantal parkeersplaatsen.

Foto’s MyMercat in Altea

Grupo Sol y Mar

MyMercat is onderdeel van Grupo Sol y Mar, een Spaanse hotelgroep met een hoofdkantoor in Calpe. Al meer dan 25 jaar ontwikkelen zij concepten in sectoren als toerisme, restaurants en handel. Dat doet men op basis van criteria van eerlijkheid, zorgvuldigheid en klanttevredenheid.

De Sol y Mar Group bezit en exploiteert hotels, appartementen, campings, restaurants, kapperszaken, schoenenwinkels en dus ook supermarkten. Naast deze nieuwe supermarkt in Altea vind je 2 MyMercat-supermarkten in Calpe en 1 MyMercat in Jalón.

Supermarkten in Altea

Met deze nieuwe MyMercat supermarkt kent Altea in totaal 13 kleine en middelgrote supermarkten. Supermercados Consum en Mercadona zijn de meest bekende supermarkten van de 11 supermarkten in en rondom het centrum van Altea. De enige supermarkt vlakbij MyMercat is de ‘kleine buurtsuper’ Supermercado La Olla.

Openingstijden

MyMercat is dagelijks geopend van maandag tot en met zaterdag: 9:00 – 21:30 uur.

Contact- en adresgegevens

  • Adres: MyMercat, Partida la Olla, 113 (Google Maps)
  • Telefoon: +34 96 587 58 25
  • WhatsApp: +34 691 36 42 80

MyMercat op social media

Dit artikel is voor het laatst bijgewerkt op 6 juni 2024.