Over CostaBlanca.nl

Rick CostaBlanca.nlHola! Leuk dat CostaBlanca.nl hebt gevonden. Mijn naam is Rick en ik beheer de website CostaBlanca.nl. Jaarlijks ben ik meerdere keren aan de Costa Blanca te vinden. Meestal verblijf ik in het mooie Altea, om vakantie te vieren of om een zelfstandige ondernemers en MKB'ers te ondersteunen met hun marketing. Vanuit mijn passie voor dit gebied is dit platform ontstaan.

Heb je een vraag of wil je met ons in contact komen? Dat kan! Vul het onderstaande formulier in of stuur een mailtje naar info@costablanca(.)nl.

Samenwerken

Wil je jouw product of dienst in de spotlight zetten op CostaBlanca.nl? Leuk, dat kan! Ik sta ervoor open om bijvoorbeeld een artikel te schrijven over jouw verblijf/accommodatie zoals een appartement of villa. Maar ook over jouw restaurant of winkel.

Ik vind het leuk om met ondernemers, in zowel Nederland als Spanje, samen te werken. Daarom sta ik altijd open voor samenwerkingen. Ik vind het wel belangrijk dat onze gedachte en de inhoud aansluit op mijn platform en doelgroep.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ik kijk uit naar je reactie! Dat kan per mail op info@costablanca(.)nl. Je mag me ook een connectie-verzoek inclusief bericht sturen via LinkedIn.

Naast samenwerkingen met dit platform kun je mij ook inhuren voor marketing-gerelateerde werkzaamheden of projecten. Kijk voor meer informatie op mijn website van De Bouwmeister.

Contactformulier