Activiteiten in Albir

Wat is er te doen in Albir? Verken de Costa Blanca tijdens een spannende buggytour, geniet van het panoramische uitzicht vanaf Faro del Albir, of duik in de geschiedenis bij het Museo al Aire Libre Villa Romana. Ontspan op de prachtige stranden Playa del Albir of Playa del Racó Albir, of geniet van een wandeling langs de marmeren boulevard. Spot kleurrijke muurschilderingen en andere kunstwerken tijdens een verkenningstocht door de stad.

Activiteiten in Torrevieja

Wat is er te doen in Torrevieja? Torrevieja biedt een mix van natuurlijke schoonheid, culturele bezienswaardigheden en waterpret voor het hele gezin. Ontspan in Parque de las Naciones, bewonder de architectuur van Iglesia Arciprestal de la Inmaculada Concepción, leer over de lokale geschiedenis in Museo del Mar y de la Sal. Bewonder de unieke roze meren van Las Salinas de Torrevieja, geniet van een wandeling langs de levendige Paseo Marítimo, en geniet van het panoramische uitzicht vanaf Torre del Moro. Voor waterpret met het hele gezin is Aquopolis Torrevieja de perfecte bestemming.

Parque de las Naciones

Geniet van de natuur in Parque de las Naciones. Een mooi park met meren, fonteinen en groene zones, ideaal om te wandelen, picknicken en ontspannen.

Kerk van Torrevieja

Breng een bezoek aan Iglesia Arciprestal de la Inmaculada Concepción, de belangrijkste kerk van Torrevieja, gebouwd in de 18e eeuw in neoklassieke stijl, met een indrukwekkend interieur en een opvallende koepel.

Museum van de Zee en het Zout

Bezoek het museum Museo del Mar y de la Sal, waar men de geschiedenis van Torrevieja als zee- en zoutwinning centrum belicht, met tentoonstellingen over de maritieme geschiedenis en de zoutindustrie van de stad.

Zoutmeren van Torrevieja

Bezoek Las Salinas de Torrevieja, de natuurlijke zoutmeren die een belangrijk ecologisch en toeristisch gebied vormen. Je kunt hier genieten van een wandeling, vogels spotten en de unieke roze kleur van het water bewonderen.

Boulevard

Loop over de boulevard Paseo Marítimo langs de kust van Torrevieja, met restaurants, bars, winkels en terrassen, perfect voor een ontspannen wandeling met uitzicht op zee.

Torre del Moro

Breng een bezoek aan de historische wachttoren uit de 14e eeuw, gelegen op een klif met prachtig uitzicht over de kustlijn en de zee, een populaire plek voor bezoekers om te genieten van panoramische vergezichten.

Waterpark

Bezoek het Aquopolis, een waterpark met glijbanen, zwembaden en attracties voor het hele gezin, ideaal voor een dag vol plezier en verfrissing tijdens warme zomerdagen.